top of page

TILLVÄXT STOCKHOLM

Ekonomiansvarig till Tillväxt Stockholm

OM OSS

Tillväxt Botkyrka är ett initiativ av Tillväxt Stockholm och Botkyrka kommun, inspirerat av framgångsrika verksamheter i Malmö och Helsingborg. Vi ger etablerade småföretag i Botkyrka med tillväxtpotential, tillgång till kostnadsfri affärsutveckling, investeringskapital och pro-bono erbjudanden. Samtidigt, bjuder vi in alla botkyrkabor till inkluderande rekryteringsaktiviteter, utformade för att möta både arbetssökandes och arbetsgivares behov. Tillväxt Stockholm är en ung verksamhet i snabbt tillväxt fas, vilket öppnar för flera möjligheter inom verksamheten för den med intresse och drift. Vi söker nu en Ekonomiansvarig att vara med i vårt team.

OM TJÄNSTEN

I din roll som ekonomiansvarig på Tillväxt Stockholm kommer du att jobba bredvid vårt VD för att sköta administrativa uppgifter kopplade till framförallt Tillväxt Botkyrka AB och Stiftelse Tillväxt Stockholm. I arbetsuppgifterna kommer bland annat ingå att:

  • Sköta bokföringen

  • interaktionen mellan leverantörer och de andra enheterna gällande redovisning av transaktioner som tillhör leverans av tjänster åt dessa enheter.

  • Placeringsort: Vi har två kontor. Tumba och Kungsholmen, Stockholm

  • 2 dagar per månad med möjlighet till flera timmar framöver

OM DIG

Vi representerar ett bolag, en stiftelse och vi har en kommun att jobba tillsammans med, därför tror vi att en lämplig person till rollen är en controller, en redovisningsbyrå eller en konsult som kan hjälpa oss att navigera igenom det administrativa arbetet som annars skulle fördröja vår entreprenörsdrift.

- Vi söker dig som har någon form av ekonomisk utbildning och bakgrund inom redovisning.

- God datorvana/ van att arbeta i Excel

- Lösningsorienterad

- Strukturerad

 

Som person är du positiv, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga och helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är Junior, kommer vår ekonomichef, att vägleda dig, samtidigt ska du känna dig bekväm i att äga processerna redan från början.

Om du är en senior konsult som vill bidra till samhället och jobba med initiativet, är du också välkommen att söka dig till tjänsten som pro-bono konsult eller mot ersättning.

OM ANSÖKAN

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök till tjänsten på info@tillvaxtstockholm.se med rubrik ”Ekonomiansvarig”.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lorena Sankilampi via lorena@tillvaxtbotkyrka.se

Välkommen med din ansökan!

"Det växande utanförskapet i storstäderna är en av Sveriges största framtidsutmaningar. Lösningen stavas jobb - ett spirande näringsliv är den bästa integationsmotorn en stad/kommun kan önska sig"

Michael Treschow, ordförande Tillväxt Stockholm

Vill du vara med?

Vill du veta mer om Tillväxt Stockholm och hur du kan bidra som investerare, rådgivare eller pro-bono partner? Fyll i kontaktformulär nedan eller maila direkt till info@tillvaxtstockholm.se

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom kort.

bottom of page