top of page

Partners
 

Tillväxt-modellen bygger på tre erbjudande till företag som har 5-50 anställda i de kommuner vi samarbetar med. (1) Affärsutveckling, (2) rekrytering och (3) nätverk. Inom 'nätverkserbjudandet' bidrar Tillväxtinitiativet genom att samla experter som kan förenkla entreprenörens väg till tillväxt och på så sätt får flera människor in i jobb. Nedan kan du läsa mer om några av våra mycket uppskattade pro bono-rådgivare som assisterar med kompetens och kontakter.

Hör av dig till din lokala kontaktperson eller det lokala initiativets info-mail för mer information och kontakt! Varje lokalt initiativ hittar du under fliken "Initiativ".

Passfoto-format.jpeg

Magnus Josephson

Upphandlingsjurist

Tillväxtinitiativets egna upphandlings-expert Magnus Josephson har arbetat med upphandling sedan 1995 och hjälpt företag vinna affärer för över 18 miljarder, i mycket hård konkurrens i en mängd olika branscher.

magnusjosephson.se

IMG_4957.jpeg

Stefan Flemström

Investerare, styrelseproffs och coach

Stefan Flemström har arbetat som advokat i över 30 år. Främst har han arbetat med arbetsrätt och kommersiell hyresjuridik, men även med kommersiell avtalsrätt, varumärkesrätt , upphovsrätt, diskrimineringsrätt och fastighetsrätt. Han undervisar i arbetsrätt på Stockholms Universitetet och har skrivit flera böcker, bland andra ”Juridik för småföretagare” och ”Rätt Arbetsrätt”.

 

advanceadvokatbyra.se

fotograf-elin-siljendal-960x540.jpeg

Teresa Acuña Lopez

Expert i företagskultur

Teresa är utbildad inom socialpsykologi och förändringsarbete i arbetslivet. Efter ett ha arbetat med världens största arbetsplatsstudie på Great place to work, grundade hon och kollegan Angela Nihlén företaget Culture by Design. Deras vision är att möjliggöra för alla organisationer att använda sin företagskultur till att skapa större arbetsglädje och bättre finansiella resultat.


culturebydesign.se

Erik - Recpro.jpeg

Erik Cedergren

Rekryteringsexpert

Erik Cedergren är grundare av RecPro som erbjuder konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding och är expert inom området.

 

recpro.se

Emil-Qred.jpeg

Emil Sunvisson

Serie-entreprenör

Emil är medgrundare och VD i fintech-bolaget Qred.

Bolaget startade 2015 och är idag värderat till över en miljard. Qred vill göra företagslån enkelt och tillgängligt för mindre bolag och driver även en tillväxtblogg. Lyssna på Emils historia på Driva Eget-podden.

 

qred.com

Background-T-pattern_Purple_RGB.png
bottom of page